Гвоздика ціла
71 грн
Одиниця виміру |
г |
---|---|
Вага |
50 г ,100г ,500г |
Країна походження |
Індія |
Опис товару Гвоздика ціла
Як використовувати гвоздику?
Додавайте в маринади (грибні, овочеві, фруктово-ягідні), соуси, страви з капусти, каші, супи, овочеві рагу.
Гвоздика — незамінний інгредієнт у десертах, сиркових начинках, кондитерських виробах, випічці та напоях.
Чудово поєднується з іншими прянощами та спеціями: кардамоном, імбирем, лавандою, ваніллю, трояндою, лавровим листом, корицею, чорним та духмяним перцем.
Основне правило додавання гвоздики до страв — чим пізніше її додати, тим “тоншим” буде смак та аромат.
Не використовуйте гвоздику у великих кількостях, адже це може надати страві неприємної гіркоти. Для пікантного смаку та аромату достатньо 4-х бутонів на 1 кг тіста, а в сумішах не більше 1/7 частини від інших пряностей.
Жуйте гвоздику при хворому горлі та сухому кашлі, полощіть горло сумішшю із рівних частин солі та меленої гвоздики для лікування фарингіту та полегшення кашлю.
Змішайте 1 ч. л. меду та 0,5 ч. л. гвоздики і повільно розсмоктуйте суміш – це зупинить нудоту та забезпечить знеболювальний ефект.
- Гвоздика ціла в онлайн магазині спецій та прянощій Coriander Shop
- Ціна "Гвоздика ціла" - 71 грн
- Доставка по місту Ужгород та всій Україні